Zondag - Reisverslag uit Kampala, Oeganda van tjeu vinken - WaarBenJij.nu Zondag - Reisverslag uit Kampala, Oeganda van tjeu vinken - WaarBenJij.nu

Zondag

Door: Tjeu Vinken

Blijf op de hoogte en volg tjeu

12 Februari 2017 | Oeganda, Kampala

Zondag 12 feb. Eerst uitgeslapen tot kwart voor acht. Dan ontbijt en even langs bij het weeshuis van Justine. De bonen staan er niet goed bij. Misschien is de grond niet goed want het is meer een braak liggend terrein met wat bomen en cassave. Of misschien te heet. Ze heeft al wel weer nieuwe gezaaid in P 9 potje en ook andere groenten. Ze heeft ook nog ergens een stuk grond wat ze heeft geerfd. Ze wil dat ik daar een keer mee ga kijken. Het is ongeveer 40 km verder. Dat gaan we wel regelen. Ze moet wel voorbereidingen treffen voordat ze ruim een halve dag weg gaat.
Daarna ga ik richting Kigogwa om met de hoofdonderwijzeres Rachel te praten over haar school. De bouwactiviteiten zijn flink gevorderd. Nog even en het is een echte school. Ook moet ik meneer Mubiru spreken want hij moet nog steeds een laptop regelen voor Rachel.
Dan loop ik verder naar doctor Henri en Geraldine .Ik ben er een uur voor lunchtijd dus dat komt wel goed. Een van de zoons is er ook en het levert weer mooie gesprekken op. Half vijf tijd om te vertrekken en om 19.00 uur ben ik weer in het guesthouse.

• 13 Februari 2017 - 11:14

Petra:

Hoi Tjeu,

jeetje wat een reis. Neem je ook een dagje pauze???

Verslag uit: Oeganda, Kampala

tjeu

Ik heb altijd al een binding met Afrika gehad en ben nu ook blij dat ik daadwerkelijk iets voor deze mensen kan doen In 2012 ben ik voor de eerste keer naar Uganda geweest Dit word de achtste keer dat ik ga om weer een aantal projecten te ondersteunen bij het verbouwen van voedsel, Om een bijdrage te leveren aan beter onderwijs mogelijkheden en op het gebied van watervoorziening. Voor meer informatie verwijs ik naar mijn website fffu.nl

Actief sinds 30 Okt. 2016