Terugreis
Door: Tjeuvinken
Blijf op de hoogte en volg tjeu
13 Februari 2019 | Oeganda, Kampala
Helaas heb ik mijn reis door Uganda moeten afbreken. Vanaf de eerste dag dat ik in Uganda was voelde het niet goed. De eerste indrukken en contacten die ik daar had grepen mij blijkbaar zo aan dat mijn gevoel niet goed was. Dit is de afgelopen dagen zo gebleven dat ik gisteren heb besloten om terug te keren naar Nederland omdat ik zeker niet het idee had dat het beter met me zou gaan als ik daar zou blijven. Ik ben al 5 maal eerder in Uganda geweest en heb dit niet eerder meegemaakt. Waarom nu wel kan ik niet verklaren omdat de situatie daar vergelijkbaar is met andere jaren.
Ik ben vanmorgen vroeg op Schiphol aangekomen waar onze Tijs mij weer heeft opgehaald.
Het voelt nu al weer veel beter nu ik weer in mijn vertrouwde omgeving terug ben.
Ik kan de projecten gelukkig van hieruit zeker blijven steunen en zal de mensen daar zeker niet in de steek laten
Lopende projecten gaan gewoon door en zeker de school in Kigoogwa. En het groente en visprojekt in Kateete. want zij verdienen die steun
Iedereen bedankt voor het volgen en de steun van mijn werk in Uganda.
Ik hoop nog wat meer foto's te plaatsen want de WiFi in Uganda is toch niet overal zo goed om foto's te verzenden
Met vriendelijke groet
Tjeu Vinken