Kleine projekten
Door: tjeu
Blijf op de hoogte en volg tjeu
01 Juli 2025 | Nederland, Liessel
Di. 1 juli We krijgen de laatste tijd steeds meer aanvragen van mensen die in het verleden contact met ons hebben gehad. Zij vragen om hulp om kleine groenteprojekten op te zetten. Een aantal zullen wij zeker helpen.De kippen bij Evelyn zijn weer hersteld van hun ziekte. Binnenkort zullen alle kippen aan de leg zijn.Dan kan ze inkomsten gaan halen. En dan kan ze ook langzaam een deel van het geinvesteerde geld gaan terugbetalen aan ons. En met dat geld kunnen wij dan weer andere projekten steunen.
We krijgen ook weer een donatie van kringloopwinkel Een Aarde uit Asten van 4000 euro . Hier kunnen wij weer hele mooie dingen mee doen. De komende tijd kunt U in onsverslag lezen wat wij met het geld doen.Ja elke donatie is welkom om onze projekten te kunnen doen slagen. Met Wilde Ganzen kunnen we niet meer samenwerken. Zij vinden zichzelf belangrijker dan de allerarmste want deze vallen buiten het systeem van WG. En het geld dat U doneert levert nooit een groter rendement op dan op deze manier. Niet voor U zelf maar wel voor de allerarmste.