BLUESKY KAKIRI
Door: tjeu
Blijf op de hoogte en volg tjeu
16 Januari 2024 | Oeganda, Kampala
Di.16 jan. Tien jaar geleden was dit mijn tweede projekt in Uganda. Ik ben daar toen 5 weken geweest om hoofdzakelijk tuinwerkzaamheden te doen..Dit projekt was opgezet door Petra en Nico van Peppel en hun organisatie Bluesky. Zij hebben in 10 jaar tijd een prachtig projekt neergezet dat nu zelfstandig draait in de middle of nowhere. Het laatste stuk naar deze plek loop ik altijd als ik er naar toe ga. Ongeveer een half uur wat slingerend en klimmen en dalen. Ik vind het nog steeds de mooiste route die ik heb gelopen hier in Uganda. Onderweg passeer ik een prachtige nieuwe school die er 4 jaar geleden nog niet stond. Ook particulier gebouwd.
Terug in Kampala doe ik nog wat boodschappen voor de komende dagen.
16 Januari 2024 - 20:20
Petra Dirks:
Nou Tjeu wat een verrassing. Kei leuk om te horen dat jij weer op bezoek bent geweest bij Godwin. Ik heb nog steeds contact met Godwin en was op de hoogte van de geboorte van zijn zoon. Ook mooi om te zien hoe alles in de tuin gegroeid is!!!! Blijf je nog lang in Uganda? Ik wil nog een keer terug maar ik moet nog effe sparen!! Doe iedereen de groeten en geniet verder van je reis. Ik ga je volgen