Partos
Door: tjeu
Blijf op de hoogte en volg tjeu
01 Juni 2025 | Nederland, Liessel
Zo. 1juni Partos is de organisatie waar je een klacht kunt indienen over een andere organisatie. Dat heb ik gedaan aangezien ik zeker een klacht had over Wilde Ganzen en meerdere ook. Een ervan was dat WG een eigen klachten proceduren heeft met een onafhankelijke externe klachtencommissie. Maar deze was zeker niet onafhankelijk zoals eerder beschreven. Wat blijkt nu dat Partos over onafhankelijkheid niets in hun gedragscode heeft staan. Dus daar kunnen zij niets over zeggen. Wat natuurlijk helemaal van de gekke is. Dus aan zo n organisatie heb je dus ook niets. En ze keurde alles wat WG had gedaan goed. Ja ons helpt ons zoals dat bijna overal gaat. En dit gaat over de rug van de allerarmste terwijl zij zelf heel riante salarissen opstrijken.
Ik heb ze laten weten dat een blind paard met drie benen nog meer ziet dan Wilde Ganzen en Partos samen.
Op het projekt van Evelyn zijn op dit moment de kippen ziek waardoor ze op dit moment geen eieren meer leggen. De andere onderdelen zoals de groenten, champignons en de geiten gaan wel door.