Donatie
Door: tjeu
Blijf op de hoogte en volg tjeu
01 Oktober 2025 | Nederland, Liessel
Wo. 1 okt. Helaas missen we op dit moment een donatie van 500 euro. Aangezien. de rekening niet betaald. Ik heb daar de bloembakken aangeplant en verzorgd ongeveer 30 stuks en het tuintje voor het transformatorhuis. De kosten voor de planten zou betalen. Dat heeft hij ook tweemaal gedaan. Maar nu weigert hij vanaf september vorig jaar dit. Dat geld gaat naar de stichting fffu farmers families future uganda . Hier doen wij al sinds 2016 ontwikkelingswerk voornamelijk op het gebied van groententeelt Ook wat op onderwijs gebied en het maken en repareren van waterputten. Hij dupeerd mij daar niet mee maar de allerarmste ugandesen die maar een maaltijd per dag hebben en hun kinderen niet naar school kunnen laten gaan Dit gedrag van hem is niet helemaal vreemd want ik heb al diversen mensen gesproken die ook met hem hebben samengewerkt maar nu En dit zijn niet zomaar mensen of organisaties. Terwijl hij anders laat weten wat hij allemaal zo goed doet hier in deurne. En hij doet ook zeker goede dingen destemeer is dit opmerkelijk gedrag. Ik hoop als nog dat we hier samen uit kunnen komen in het belang van de allerarmste Ugandezen
Mutasingwa Fred heeft in Mukono een waterput van 200 meter diep laten maken bij zijn groentenprojekt. We zijn een paar jaar geleden begonnen met hem samen te werken. Hij heeft al behoorlijk vooruitgang geboekt samen met de lokale bevolking. Wij hebben hem daarbij financieel gesteund.
Moreen Nyakato in de buurt van Fort Portal in het westen van Uganda is wel zo blij met haar nieuwe huisje waar ze mensen in opvangt die bij haar projekten een soort stage komen lopen. Ze heeft daarom enkele foto s opgestuurd van januari 2024.
Evelyn heeft een stuk grond gehuurd 3 acre ruim 1 hectare daar gaat ze mais zaaien om zo haar eigen kippenvoer te maken.
13 November 2025 - 16:49
Jackline :
We pray he pays back. Thanks for all the incites